Skip to main content
Stanford Stanford WebCamp 2021 All Things Web - By community, for community
 
Google Calendar for the camp - add sessions to your calendar Community Room Feedback Form

If you ever get disconnected from Zoom, please come back here to find the link back to your session. Thanks!

9:45 AM - 9:55 AM PDT (10 min)

10:00 AM - 10:45 AM PDT (45 min)

11:00 AM - 11:45 AM PDT (45 min)

Moderator: aaronc
Dev / DevOps, Site Building
Moderator: jfbarthe
Content Strategy, Research / Academia, Site Building

11:00 AM - 11:20 AM PDT (20 min)

Moderator: Irina Zaks
Dev / DevOps, PM / Business

11:30 AM - 11:50 AM PDT (20 min)

Moderator: swberg
Dev / DevOps, PM / Business, Site Building

12:00 - 12:45 PDT (45 min)

Moderator: jfbarthe
Content Strategy, Research / Academia, Site Building, UX / Design
Moderator: aaronc
Content Strategy, Dev / DevOps, PM / Business, Site Building, UX / Design
Moderator: Marion Groh Ma…
Dev / DevOps, PM / Business, Site Building

12:00 - 12:20 PDT (20 min)

Moderator: cynmijares
Content Strategy, Dev / DevOps, General, Site Building, UX / Design

12:30 - 12:50 PDT (20 min)

Moderator: cynmijares
Content Strategy

9:45 AM - 9:55 AM PDT (10 min)

10:00 AM - 10:45 AM PDT (45 min)

Moderator: aaronc
Content Strategy, PM / Business, UX / Design

10:00 AM - 10:20 AM PDT (20 min)

Moderator: crswan
Content Strategy, General, Research / Academia, Site Building, UX / Design

10:25 AM - 10:45 AM PDT (20 min)

11:00 AM - 11:45 AM PDT (45 min)

Moderator: cjwest
Content Strategy, UX / Design

11:00 AM - 11:20 AM PDT (20 min)

11:30 AM - 11:50 AM PDT (20 min)

Moderator: Irina Zaks
Content Strategy, Research / Academia, Site Building

12:00 - 12:45 PDT (45 min)

Moderator: cjwest
Content Strategy, Site Building, UX / Design
Moderator: swberg
Dev / DevOps, PM / Business, Site Building, UX / Design

12:00 - 12:20 PDT (20 min)

12:30 - 12:50 PDT (20 min)

1:00 PM - 1:45 PM PDT (45 min)

Moderator: akapitan
Content Strategy, PM / Business

1:30 PM - 1:50 PM PDT (20 min).

2:00 PM - 2:45 PM PDT (45 min)

Moderator: Irina Zaks
Content Strategy, Dev / DevOps, Research / Academia, Site Building

3:00 PM - 4:00 PM PDT (60 min)

9:45 AM - 9:55 AM PDT (10 min)

10:00 AM - 10:45 AM PDT (45 min)

Moderator: aaronc
Site Building, UX / Design

11:00 AM - 11:45 AM PDT (45 min)

Moderator: jfbarthe
Dev / DevOps, PM / Business
Moderator: aaronc
Content Strategy, General, Research / Academia, UX / Design

12:00 - 12:45 PDT (45 min)

12:00 - 12:20 PDT (20 min)